U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

  INSCHRIJVEN

 

                                                                                     

 

Inmiddels is SWM Heukelom weer achter ons. We kijken terug op een weekend met prachtig weer en mooie sport. Het deelnemersveld was ook dit jaar weer overvol, maar met de inspanning van vele vrijwilligers is het dit jaar gelukt om meer dan 100 combinaties te laten starten!

Helaas moeten we door de populariteit van onze wedstrijd ook veel mensen teleurstellen. Wil je volgend jaar meedoen? Zorg dat je Heukelom toevoegt aan je favorieten in MijnKNHS zodat je snel kunt zien wanneer er ingeschreven kan worden. Een andere optie is dat je aan het einde van dit seizoen een mailtje stuurt naar het secretariaat met de mededeling dat je graag meedoet in 2018. Je krijgt dan een herinnering op het moment dat er ingeschreven kan worden.

We bedanken de vele vrijwilligers, sponsors en grondeigenaren voor hun geweldige bijdrage aan deze editie! We hopen vele van jullie volgend jaar weer terug te zien.

SWM Heukelom zal in 2018 plaatsvinden op 7 & 8 april.

 

Info via secretariaat@mensportheukelom.nl